Stań oko w oko z Kultem
Witam powstala nowa Akademia Kultu to jest do niej link : http://world3.knightfight.pl/index.php? … lanid=2754
Mam nadzieje ze wam sie podoba ! Akademia posiada wlasne Forum , i mam pomysl zeby gracze starej Akademii Dolonczyli sie wlasnie do tej nowej bo poco dwie Akademie wystarczy jedna . Pozdrawiam Waldimor
szata graficzna akademii jest ładna:) ale dlaczego przyjmuje tylko osoby o przekonaniu dobrym jak w głównym są też dzikie hordy?
Administrator
MaSSTa napisał:
szata graficzna akademii jest ładna:)...
Ja bym tego tak nie nazwal
Jak dla mnie pomysł na grafiki jest niezły czytelność jest hmmm jak by to ująć "niewielka" jak nie masz nic przeciwko to jeśli podeślesz mi te grafiki to przerobie troszkę literki i odeśle do akceptacji
Administrator
Głową akademii zostaje ich przywódca OLUŚ.Należy im się pokłon i podziw że zgodzili się z nami zintegrować i po wyszkoleniu oddać nam dobrych ludzi i to właśnie zasługuje na szacunek!!! Co do strony akademii to powiem tak że,oprawa graficzna jest ładna i na gildie"akademie" o przekonaniach na dobro to trafili z tematem:) i nie wymagam od nich aby przyjmowali wszystkie wyznania jeśli chcą być dobrzy to ok ja nie mam nic przeciwko temu musimy być tolerancyjni:)u nas w "KULCIE" jest przecież wielu dobrych i złych i nikomu to nie przeszkadza bo stanowimy jedność Co do napisów w akademii to faktycznie są one mało czytelne proponował bym aby ich grafik użył programu : PhotoFiltre Studio ja dzięki temu programowi zrobiłem naszą nowa stronkę
program łatwy w obsłudze no i ma wiele możliwości obróbki