Stań oko w oko z Kultem
Nowy wizerunek gildii jest o wiele ładniejszy od starego moja ocena dla administratorów gildii to 10/10:applause:
Administrator
Dzieki za opinie:) jak do tej pory to jestes niestety jedynym z posro 46 osób gildii co sie wypowiedziały
nie ma za co włożyłeś w gildię dużo pracy i sądzę że inne osoby też się wypowiedzą
Administrator
To sie chyba kazdemu podoba
Proponuję jeszcze jedno wyróżnienie.Dla wszystkich którzy mają w rubryce wpłaty na rzecz gildii sumę 0 proszę o medal za skąpstwo czyli "sknerus".A wizerunek owszem niezły , ale jak dlamnie za czerwono:)
Ostatnio edytowany przez Sara Lee (2007-08-09 10:51:08)
Administrator
hehhe no pomyśle o medalach za skąpstwo:)
Troche już tu jestem
Tak, człowiek teraz nie ma czasu na zabawę. Więc dziękujemy Ci o Wielki Diakonie za swój cenny Czas!
Administrator
Kuang Sheng napisał:
Tak, człowiek teraz nie ma czasu na zabawę. Więc dziękujemy Ci o Wielki Diakonie za swój cenny Czas!
hmm czy robie coś nie tak? poświęcam tyle czasu ile mogę w końcu pracuje i nie mam już 18 lat żeby siedzieć po 10h na kompie ehhh:(
Troche już tu jestem
To jest pochwała dla Twojej pracy. Sorki za nieporozumienie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Administrator
no spoko:)
Administrator
Kuang Sheng napisał:
Ja bym to nazwal lizustwem
Troche już tu jestem
(Tak, człowiek teraz nie ma czasu na zabawę.) - To myśl filozoficzna.
A (Więc dziękujemy Ci o Wielki Diakonie za swój cenny Czas!) - To miało wyjść bardziej górnolotnie.
Przecież mieliśmy się wypowiedzieć o szacie graficznej forum, więc chciałem w taki sposób wyrazić moją opinie i uznanie dla twórcy. To wszystko. Ja bawię się dalej... (lizusostwo - tak na marginesie. Bez złośliwości poprawiam ale następnym razem ludzie będą wiedzieli jak to napisać. Idę kogoś polizać moim mieczykiem!!! Arrggghhhhh!!!)